Brže i lakše do uredne okućnice. Evo i kako…

Kad okućnicu zastru lišće i nečistoća uslijed vjetrovitog vremena, ili kada travnjak prekriju odsječene grančice nakon oblikovanja žive ograde, savjetujemo vam da si olakšate život korištenjem nekog od modela puhača ili usisnih sjekača.

Čišćenje i uređivanje okućnice pomoću puhača i usisnih sjekača brže je i lakše nego upotrebom metle i grablji. Bez obzira uklanjamo li svjež otkos s travnjaka, mokro lišće sa stazica ili nam je zadatak čišćenje velikih brisanih prostora poslije koncerta ili sličnog skupa, STIHL usisni sjekač spremno će usisati i sasjeckati lišće i slične otpatke.

Ponudu opreme za maslinarstvo provjerite klikom na fotografiju…

Čistite učinkovito

Svaki STIHL puhač karakterizira dobra ergonomija i visoke performanse. Stabilna, ali lagana konstrukcija STIHL puhača za lišće i usisnih sjekača osigurava da možete obavljati složene radove čišćenja bez brzog umora mišića ramena i ruku. Osim toga, leđa su rasterećena zahvaljujući  inteligentnom dizajnu. Tako možete izvršavati udobno i bez napora sve zadatke koji su pred vama, dok STIHL uređaji rade koristeći veliku snagu puhanja.

Većina STIHL puhača dizajnirana je za udobno nošenje u ruci tijekom rada, no, tu su i leđno nosivi puhači za odstranjivanje lišća sa posebno velikih površina i za opsežnije zadatke. Inače, u osnovi ponuđen vam je izbor između benzinskih, akumulatorskih i električnih puhača.

STIHL program potražite u Sjemenarni, ovlaštenom STIHL trgovcu

Benzinski, akumulatorski ili električni puhač?

Ako redovito želite čistiti velike površine od lišća i trave, trebali biste pobliže pogledati STIHL benzinske puhače za lišće. Posebno moćni uređaji prikladni su za korištenje npr. vlasnicima kuća, domarima, vrtlarima i kod oblikovanja krajobraza, te komunalnim službama. Zbog velike izlazne brzine zraka kod benzinskih modela, možete učinkovito i s visokom razinom radne udobnosti čistiti nogostupe ili čitava sajmišta.

Rad sa STIHL akumulatorskim puhačima posebno je lak, ne samo zbog male mase uređaja, nego i stoga što su najtiši uređaji te namjene u ponudi. Stoga ove uređaje možete koristiti na svakom području i u bilo koje doba. Bežični puhači lišća s baterijskim napajanjem s nultom emisijom štetnih plinova, s velikom brzinom protoka zraka i visokim radnim učinkom, stvoreni su za poslove čišćenja s niskim nivoom buke u područjima kao što su parkovi, vrtići ili stambena naselja.

Tražite li puhač kojeg biste prvenstveno željeli koristiti u području oko kuće? Tada se preporučuje jedan od STIHL električnih puhača za lišće. Snažan protok zraka u kombinaciji s niskom bukom pri radu čini ove modele idealnim alatom za privatne korisnike i u blizini kuće.

STIHL program potražite u Sjemenarni, ovlaštenom STIHL trgovcu

Usisavanje lišća i sjeckanje zelenog otpada

STIHL leđno nosivi puhači lišća rade na sličan način kao i usisavači, no uz veliku razliku što se lišće ili otpad koji se usisava automatski usitnjava integriranim alatima za rezanje prije nego što završe u spremniku za sakupljanje. Također možete usmjeriti strujanje zraka u drugom smjeru u bilo kojem trenutku i koristiti usisne drobilice kao puhače, ako je potrebno.

Ostaje samo pitanje: benzinski ili električni usisivači lišća?

Kao i kod drugih STIHL uređaja za čišćenje, trebali biste jednostavno pažljivije sagledati svoje individualne potrebe. Električni puhači za lišće idealni su za poslove čišćenja oko kuće. S benzinskim usisivačem za lišće možete djelovati fleksibilnije, imati veću snagu usisavanja i neograničeni radijus djelovanja za uklanjanje i sjeckanje lišća i usitnjenog materijala.

Stihl puhače i usisne sjekače potražite u Sjemenarna agrocentrima, a od Agro Podrške pozivom na broj 063/700-700 zatražite dodatne informacije o ponudi.

Sjemenarnina jesenska ponuda  Klikni za više…

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.